Home / FY27 Remove/Install Two (2) Commercial-Grade Laser/LED… / Document

ATTACHMENT D RESPONSES TO CONTRACTORS INQUIRY

Updated

A Word document (31 KB) attached to FY27 Remove/Install Two (2) Commercial-Grade Laser/LED Projectors, from the Department of Veterans Affairs. Due Nov 6, 2026, 1:00 PM (UTC-5).

File name: ATTACHMENT D RESPONSES TO CONTRACTORS INQUIRY.docx

Download the full documentSee the bid

The full file is for paid members, or buy this bid alone.

Preview

RFQ No. 36C24827Q0036 – Remove/Install Two Commercial-Grade Laser/LED Projectors No.

REFERENCE

(PWS, SOW,
Price/Cost Schedule Structure, etc.)

COMMENT(s)/QUESTION(s)

GOVERNMENT’S RESPONSE

SOW 3.1 (Site Coordination and Pre-Installation Walk)
We were unable to attend the October 14 site visit. Will the Government hold another site visit, or can it share the throw distance, screen size, ceiling height and projector-to-screen layout for each projector? No other site visit will be held. The awardee will have the opportunity for another site walk through with the Government’s POC. SOW 3.4.1 (Installation of New Projectors – mounts)
What are the make and model of the existing projector mounts? The projector is mounted in the lift
Model SVS 4
SN:7500
SOW 3.5 (Crestron Control System Integration)
What Crestron processor and touch panel models are installed, and will the current Crestron program files be provided to the awarded contractor? Touch panel TSW750
Processor -Pro 3 Slave to DM-MD 64X64.
SOW 3.4.2; Attachment B, items 9–10 (warping/blending)
Are the two projectors in the same room projecting one blended image, or are they in separate rooms or on separate screens? See paragraph 3.3.1 of the revised SOW.
Attachment B, item 19 (Brightness)
Can the Government state a minimum brightness (lumens), or describe the screen size and room lighting conditions, so quoters can size the projectors appropriately? See paragraph 4.0 of the revised SOW.
Attachment B, Section C.1; SOW 3.2.4 (Letter of Authorization) Will a letter of authorization from a manufacturer-authorized distributor be accepted, or must the letter come directly from the manufacturer? A letter from a manufacturer-authorized distributor will be accepted, provided the distributor is authorized by the OEM. The authorization letter must verify that the distributor is an authorized representative of the OEM and is authorized to provide the products being offered. SOW 4.0; Attachment B, items 17–18 (Warranty)
Can the 5-year warranty requirement be met by the manufacturer's standard warranty plus a manufacturer-backed extended warranty purchased with the projectors? Yes.
Clause 52.225-1 (Buy American); SOW 4.0 (Trade Compliance) The solicitation includes Buy American (52.225-1) and requires TAA compliance. Is a TAA-compliant product manufactured in a designated country (for example, Japan) acceptable without a price evaluation penalty? See the revised SOW of Work.
SOW 3.3.3–3.3.4 (Removal and Disposal)

The beginning of the document. Download the full file to read on.

Other documents in this bid