Attachment 7: Questions and Answers - Lumber
Updated
A PDF document (66 KB) attached to Lumber Basic Ordering Agreement, from the Department of the Army. Due Nov 6, 2026, 12:30 PM (UTC-6).
File name: B01 - Attachment 0007 - Questions and Answers - Lumber 02NOV2026.pdf
The full file is for paid members, or buy this bid alone.
Preview
Attachment 0007 – Question & Answers – Lumber
02 November 2026
1. Installation Coverage – Section A / Attachment 0001
Section A identifies Anniston Army Depot as one of the seven installations, while Attachment 0001 includes requirements for Pine Bluff Arsenal but does not identify specific requirements for Anniston. Is Pine Bluff also an eligible installation under this BOA, and may an offeror demonstrate its technical capability based on supplying Pine Bluff? Pine Bluff Arsenal (PBA) has their own lumber Basic Ordering Agreement (BOA). Attachment 0001 has been updated to remove the Scope of Work (SOW) for PBA. It Is now dated 02 November 2026. No specific requirements are provided in the SOW for Anniston Army Depot, but Anniston Army Depot is considered under this BOA.
2. Product Coverage – Section L, Paragraph 8
The solicitation requires demonstrated capability to serve at least one installation. Must an offeror demonstrate the ability to supply every material category listed for its proposed installation, or may it qualify based on specific categories of lumber and wood products? At this time, everything on the list for any one installation must be proposed by any interested vendor.
3. Delivery Requirements – Section A / Section C
Section A specifies delivery within 14 business days for standard orders and seven business days for emergency orders. Do these timelines apply universally to all material categories, including custom-cut lumber, specialty-treated products, and utility poles, or may individual Delivery Orders establish different delivery schedules based on material availability and manufacturing requirements?
Yes, this 14-day delivery for standard orders and 7 business days for emergency orders are universal. Any additional time will be considered at each Delivery Order if it comes to it.
4. Future Delivery Order Participation – Section C
May an established BOA holder elect not to submit a quotation for an individual Delivery Order RFQ without negatively affecting its BOA status or eligibility to compete for subsequent orders? Yes, a Basic Ordering Agreement holder does not have to submit a quotation for each individual Delivery Order.
Attachment 0007 – Question & Answers – Lumber
02 November 2026
5. BOA Qualification Period – Section A / Section C
Section A states that this solicitation is the only opportunity to obtain a Lumber BOA for the next five years, while Section C references annual BOA RFQs. Please clarify whether additional
The beginning of the document. Download the full file to read on.